Chevrolet Caprice, 1971, V8, 400 cid, P/S, P/B, Power Windows, Airconditioning

Wat een plaat van een sloep....

Gekocht Mei 2006... gevallen voor het neusje met de kerkramen als richtingaanwijzer en stadslichten

Neus Caprice 71

Met slechts 29.000 miles een onwaarschijnlijk gave Caprice. Alles origineel, alles werkt, geen spat roest, zelfs de bodem is nog geheel zonder enige roest, helemaal goed! Bekleding is als nieuw, vloerbekleding helemaal smetteloos, alles als of je in een tijdmachine stapt.

Werkelijk een Chevrolet. Minder luxe dan de Cadillacs dus wel weer wennen aan alles met de hand regelen qua Airco en bank maar voor de rest... zoeven maar weer.

Pracht van een origineel. Ennnnn komt vanuit Clarksville Indiana - daar kwam ik eind jaren 90 bijna iedere maand. Geeft toch een extra dimensie. Wat ook wel opvallend is (voor mij) is de waanzinnige kracht van het Beest. Rap als een GTI, trots als een Citroen, een waarachtige Juppen mobiel... Dat heb ik eerder geschreven. En dat was toen de reden om een sloepje toch weg te doen. 

Ach, ik val in herhaling, dit Beest is eigenlijk veeeelll te snel. Dat past niet bij DrDetroitjr. Die heeft toch liever een wat rustiger lammetje hahaha Dus veel te snel weer weggedaan in september 2006, aan Juan - en die rijdt sindsdien met losse handen!

 

index  welcome  rijden  aanschaf/verkoop  onderhoud  boeken/tijdschriften  mijn classic usa cars  links  reacties